Кой иска безплатен пропуск за Интернет Маркетинг с нулев бюджет и PR Guru?

 

Колегите от Web & Events, организатори на семинарите „Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (В2В)” и „PR Guru” осигуряват по един безплатен пропуск за всяко от двете събития, които нито един маркетинг експерт или ПР специалист не бива да изпуска. Ще ви кажа как можете да ги спечелите. Но дори и да не сте сред печелившите, струва си да ги посетите.

Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B) 

zerо marketing seminarСлед първите 2 издания, които бяха посетени от над 500 участника, третата част на семинара е с B2B насоченост. Той е за всеки, който иска с минимални средства да постигне успех в Business to Business комуникацията в интернет.

Семинарът ще е полезен за всяка фирма или организация, която желае чрез различните инструменти на интернет маркетинга да подобри корпоративния си имидж, да увеличи продажбите си и да установи по-лични и близки контакти със своите бизнес клиенти и партньори.

Сред лекторите са доказани специалисти в интенет маркетинг бранша като Ален Попович от Social Me, Владимир Петков КаладанCTO на AII Data Processing, Евгени Йорданов, собственик на Webfiniti, Василена Вълчанова – Маркетинг координатор в АСБИС България, Крис Георгиев – основател на StockPodium и др.

Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B) ще се проведе на 21 март в Интерпред СТЦ, София. За регистрация тук

PR Guru 

pr guru seminarТова е първото издание на семинара “PR Guru” – събитие, посветено на новите тенденции и добрите практики в PR професията у нас. За това и колегите от Web & Events са се подготвили за силен старт, като са поканили за лектори и участици в дискусиите едни от най-изявените българески професионалисти в сферата на Връзките с обществеността: Александър Дурчев – изпълнителен директор на All Channels Communication Group, Десислава Бошнакова – собственик на ROI Communication и преподавател по PR в НБУ, Любомир Аламанов – съсобственик на APRA Porter Novelli, Нели Бенова – основател на Аpeiron Communication, Мария Гергова – управляващ директор на United Partners и разбира се, Максим Бехар -изпълнителен директор на M3 Communications Group и управляващ офиса на Hill+Knowlton Strategies в Чехия и др.

Семинарът PR Guru ще се състои на 5 април, Интерпред СТЦ, София. За регистрация тук

А всички студенти получават код за 30% отстъпка от таксата за регистрация.

Как да спечелите безплатни пропуски за двата семинара?

Всеки, който иска да посети „Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B)” или „PR Guru” трябва да сподели този пост във Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+. (ако нямате профил в някоя от тези мрежи, крайно време е да си направите). След което да напише в коментар под поста името си и за кой от двата семинара желае безплатен пропуск.

Разчитам на коректността на участниците, че всички включили се наистина са споделили статията и в 4-те социални мрежи, особено като се има предвид, че това винаги може да се провери.

Двамата спечелили ще бъдат определени на случаен принцип на 19 март, понеделник в 12.00 ч., което означва, че в 11.59 ч. на същия ден е крайния срок за участие.

Всеки коментар ще бъде номериран по реда на постъпването му, като съответните числа ще бъдат разделени на две групи – желаещи за единия и желаещи за другия семинар. С помощта на програма за генериране на случайни числа ще бъдат изтеглени печелившите – първо за „Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B)” и после – за „PR Guru”.

Ще ги обява тук в коментар, както и в профила ми във Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+.

Успех! 🙂

 • Gergana

  И все пак, ако нямаме регистрация в G+ да речем това означава ли, че не можем да участваме?

 • Ако се занимаваш с маркетинг, реклама или ПР, рано или късно ще ти се наложи да имаш:-) Така, че по-добре сега си направи. Използвай услугите на Google, има полза – приятелски съвет:-)

 • Gergana

  Имах в G+, но го изтрих. Това все пак не отговаря на въпросът ми!

 • Не е хубаво да се правят промени в движение, но ОК:-) на който му липсва една социална мрежа, да кликне  “свежо” бутончето в края на поста:-) И участва. не си написала обаче за кой от двата семинара?

 • Рената Косева

  „Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B)” , Рената Косева 

 • Aз бих искала да участвам за семинара PR Guru 🙂

 •  Много бих се радвала на възможността да посетя „Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B)”, Радост Димитрова 

 • Таня Господинова

  Любопитна съм за интересните неща, които ще споделят колегите от бранша за “Интернет маркетинг с нулев бюджет”, Таня Господинова

 • Ще ми е интересно и полезно да участвам в “Интернет маркетинг с нулев бюджет 3(В2В)”, защото ще споделя мнения и идеи, ще науча новости и актуалности от специалистите в областта на Е-Маркетинга. Във времето на социалните мрежи, всеки който се занимава и интересува от Маркетинг, трябва да е актуален във всеки един момент. Чрез f-търговията (Facebook), чрез моделиране и управление на социалните стратегии, може да се постигне Маркетинг с нулев бюджет.

 • Крайният срок мина. 
  След малко ще изтегля печелившите от следните участници:-):За Маркетинг с нулев бюджет:1. Renata Kosewa2. Radost Dimitrova3. Таня Господинова4. Elica Ivanova5. Nevena Tsonkova6. Nikolay Yorgov За PR Guru:1. Lora Todorova2. Gergana Panayotova (GeorgiaMocca)3. Milena Bozhanova4. Alexandrina Alexandrova-Petrova5. Gergana Simeonova 6. Radomir Rusev

 • Безплатен пропуск за семинара Интернет Маркетинг с нулев бюджет печели Рената Косева, а за PR Guru – Александрина Александрова-Петрова!
  Записал съм самото изтегляне на “видео принт скрийн”, но има някакъв проблем с конвертирането и за съжаление не мога да го постна. Който иска да го види, може да го свали от тук: http://www.box.com/s/2fbd931eacbf6264ada4 
  След като го разархивирате, го отворете с Media Player Classic
  На спечелилите – Честито:-)!