More about me

CV Boris Loukanov by Boris Loukanov on Scribd

Read more:
Борис Луканов
Аз подкрепям националния протест: БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИГ БРАДЪР! 2010 НЕ Е 1984!

Борис Луканов
Още за Социалните медии и за Социалномиката

Close