Digital Marketing Training

Marketing Creative Lab (Маркетинг Криейтив Лаб) предлага консултации, обучение, трейнинг по следните теми в сферата на Дигиталния маркетинг и Уеб комуникациите:

 • Основи на дигиталния маркетинг – интернет маркетингът преди и сега, основни направленния в дигиталния маркетинг и как да го прилагаме ефективно в бизнеса ни;
 • Маркетинг в социалните медии и Уеб реклама – уеб платформи за комуникация и онлайн присъствие, блогове и блогъри, социални мрежи, социални медии; как да се ориентираме в Интернет средата, как да създадем Онлайн Маркетинг стратегия, как да я изпълняваме успешно и кои онлайн инструменти да използваме; Основи на рекламата в Интернет – реклама в Google AdWords, Facebook, Twitter, LinkedIn и др. уеб платформи.
 • Онлайн репутация на бранда и Дигитален ПР – как да комуникираме в мрежата, кои индикатори да мониторираме, с какви инструменти да измерваме, как да реагираме когато нещата се объркат; специфики на Връзките с обществеността в интернет среда; инфлуенсъри и Онлайн ПР.
 • Копирайтинг за Уеб – съдържанието като  основа на дигиталния маркетинг и как да пишем за интернет, за да ни харесват и читателите, и търсачките; content marketing и комуникация на бранда в дигиталния свят.
 • Въведение в SEO и маркетинга за търсещи машини (SEM) – най-важното, което трябва да знаем за SEO и SEM, кое можем да направи сами, за кое да потърсим консултация със SEO експерт и какво да изискваме от него.
 • WordPress – препоръчвана платформа за изграждане на уебсайтове; въведение и основни характеристики на WordPress-CMS-а; WordPress Tips and Tricks.
Boris-Loukanov-SocialMe
Boris Lukanov-Social Me 2
На Уоркшоп #1 и #2 на Social Me

Маркетинг обученията и трейнинг курсовете са предназначени основно за:

 • PR специалисти, които искат да научат повече за дигиталната комуникация и спецификите на Уеб 2.0 средата;
 • Маркетинг и бранд мениджъри с не голям опит в онлайн комуникацията и маркетинга в социалните медии;
 • Рекламни експерти, които имат нужда от повече знания, относно мястото на социалните медии в цялостната комуникационна кампания;
 • Ръководители на фирми, които искат да се възползват от възможностите на уеб маркетинга за изграждане на репутация на бранда и компанията, която управляват;
 • Журналисти и медии, които търсят нови възможности за интернет присъствие и развитие в Интернет пространството;
 • Държавни институции, политически партии и неправителствени организации, които са осъзнали значимостта на интернет и социалните медии като средство за комуникация и поддържане на позитивен имидж в обществото;
 • Студенти по специалностите ПР, Реклама, Маркетинг и Журналистика, които имат интерес да обогатят познанията си по темата.

Обученията и трейнинг курсовете са изцяло съобразени със специфичните характеристики на българското интернет пространство, с индивидуалните нужди на конкретната компания, организация, бранд  и с моментното ниво на обучаваните.

boris loukanov-rand-fishkinС Ранд Фишкин (Moz) в по-неформална обстановка
Boris Loukanov
Marketing Creative Lab
Marketing Consultant
Boris Loukanov – Digital Marketing Consultant, Web Communications and New Media Specialist, PR & Advertising Expert, Internet Geek, Citizen Hacktivist, Blogger
Sofia
Bulgaria
me@borisloukanov.com

Contact me:

Tel.: 0887-602-707

Mailme@borisloukanov.com

За всякакви въпроси и конкретни запивания за консултации, обучения или трейнинги, пишете ми тук:

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message