Не пропускайте шанса си да участвате в едно от най-силните събития за годината в сферата на  дигиталния маркетинг, уеб бизнеса и интернет комуникациите.

На 5 – 6-ти юли, в Интерпред, София ще се проведе първата по рода си професионална конференция под бранда K2Web. Тя ще включва поредица от събития – обучителни семинари и дискусии, нетуоркинг, бизнес вечеря и гала церемония по връчването на първите за България награди в сферата на Фейсбук маркетинга.

k2webОрганизаторите – колегите от SocialMe и създателите на Класацията на българските Фейсбук страници са се постарали сериозно да превърнат K2Web в едно от най-силните и авторитетни събития за професионалистите от уеб и маркетинг бранша в България.

Сред поканените лектори са доказани експерти в дигиталния бизнес като Оги Младенов, Иво Илиев, Станислав Димитров, Ален Попович, Любомир Аламанов, Бисер Вълов, Борил Богоев, Евгени Йорданов. Основните теми, които ще се обсъждат са свързани с Маркетинг в социалните медии, SEO и SEM, Дигитален ПР, Интернет сигурност, eMail Маркетинг, Управление на Онлайн репутация, Икономика на харесването и др.

А Класацията на българските фейсбук страници е първата по рода си инициатива, в която през последната година българските потребители на Facebook оценяваха качеството на най-добрите фен страници на фирми, продукти, общности, известни личности и каузи. През тези месеци Класацията се превърна в източник на добри практики в развитието на маркетинга и комуникацията чрез Facebook у нас. В рамките на K2Web ще бъдат раздадени годишните награди – за Фейсбук страници (в различните категории), за Фейсбук група, за Фейсбук апликация и за цялостна кампания във Фейсбук.

k2web-FB-klasaciа

Основната идея на K2Web е не само да представи разнообразна обучителна програма с най-актуалните теми, вълнуващи бранша, но и да създаде благоприятна работна атмосфера за разговори и дискусии, обмяна на опит и идеи и създаване на нови полезни бизнес контакти.В тази връзка K2Web ще завърши с B2B вечеря с експертите от обучителните панели, участниците в лекциите и наградените, представители на дигиталния бизнес, инвеститори и предприемачи.

И сега най-важното – как да спечелите безплатен пропуск за цялата двудневна програма на конференцията плюс още 2 еднодневни пропуска за семинарната част на K2Web!

Просто напишете статия за блога ми и ми я изпратете на мейла: boris.loukanov@gmail.com .

Темите оставям максимално общи, за да имате възможност да се ориентирате към която част от тях желаете. Например: „Как Интернет 2.0 промени съвременния Маркетинг?”, „Ролята на креативността и модерните технологии в Маркетинг 2.0”, „Блогове, блогъри, Маркетинг и ПР”, „Интернет и Медиите’ 2012”, „Социални медии и Дигитален бизнес” …

Самите статии също няма да ги ограничавам по жанр – може да бъдат есеистични, на по-обща тематика, може да бъдат конкретни, свързани с даден въпрос, казус или тенденция, може да бъдат ревюта или коментар върху определен продукт или услуга, може да направите интервю с интересна личност, може да запишете видео, да създадете инфографика, въобще пишете за това, каквото ви вълнува и и ви е интересно.

Заедно със статията ви, ми изпратете и кратко ваше представяне със снимка плюс линк към ваши профили в интернет. Трите най-добри статии ще бъдат публикувани в Boris Domain, заедно с визитка на авторите, а те съответно ще спечелят безплатни пропуски за K2Web. Както се казва с един куршум – два заека, даже три :-).

Остава да обявя и времето, с което разполагате – то е  до края на седмицата, 1 юли, неделя!

На 2 юли, ще обява победителите и ще публикувам първата статия – на този, който ще има щастието да спечели пълен достъп до K2Web и за двата дни. А на 3-ри и 4-ти юли ще публикувам и останалите два поста, на участниците, които ще спечелят еднодневни пропуски. Запазвам си правото на редакции в статиите ви, ако преценя, че има нужда.

Оценяването на получените текстове ще става изцяло и само от мен, като победителите ще бъдат определени според лично моята, изцяло субективна преценка :-).

Успех!