Участниците в двете събития ще научат от Ян Резаб, Иржи Вовс и най-изявените български уеб експерти защо Facebook и социалните медии са незаменим маркетингов инструмент и как да ги използват успешно в своя бизнес.

На 14 юни и 1 юли в София предстоят два изключително интересни семинара, посветени на уеб маркетинга и по-специално на ролята на Фейсбук и социалните медии в съвременния бизнес.

Първият е организиран от еАкадемия и е под наслов „еAcademy & Friends”, а вторият – “The Secrets of Facebook” е от уоркшоп серията на SocialMe – най-известната българска компания, специализирана в Social Media Marketing.

Като специални гости на събитията са поканени двамата основатели на Socialbakers и Candytech – световно известни чешки компании в сферата на Facebook маркетинга и Social data анализите и статистиките, сред най-авторитетните в мрежата на Facebook Prefered Developer Consultants. Те са и създатели на една от най-добрите откъм  функционалности и качества система за Social media management и Social media monitoring – Social CMSЯн Резаб ще бъде лектор на семинара „еАкадемия и приятели”, а Иржи Вовс ще участва в уоркшопа на SocialMe.

еAcademy & Friendse-academy

Лектори са над 20 от най-изявените уеб маркетинг професионалисти в България. Сред обсъжданите теми на презентациите и дискусионните панели ще са социалните медии, е-търговията, онлайн рекламата – планиране и купуване, стратегия за присъствие на марката в интернет, данни и статистики от интернет пазара, SEO маркетинга и др.

 

ian-rezab

Ян Резаб, чиято тема е озаглавена „Tайните на българските потребители на Facebook” ще оповести ексклузивни данни за Facebook потреблението в България –  статистики и анализи на поведение, интереси, демография, време прекарано в мрежата и много други интересни факти.

Панелите и дискусиите са разпределени по следния начин: