„Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри“

новите правила seo - семинарТова е темата на поредния семинар на Interactive Share, който ще се фокусира върху последните и най-актуални в момента промени в алгоритъма на Google, с които всеки SEO и SEM специалист трябва да бъде запознат.

Участниците ще получат ценна информация и практически познания за очакваните трендове в резултатите от търсене след „Колибри“ ъпдейта, за факторите, които могат да доведат до наказания от Google, за еволюцията в локалното търсене и за новите тенденции в управлението на онлайн репутацията (ORM).

Специален гост на семинара ще бъде един от най-известните руски SEO експерти Олег Саламаха, който ще говори за тънкостите и най-важните принципи при оптимизацията за Yandex.
Останалите лектори нямат нужда от представяне – едни от най-авторитетните и доказали се професионалисти в сферата на SEO , SEM и дигиталния маркетинг:

seo-seminar

Семинарът „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри“ ще се проведе на 30 октомври, 2013 г. в Интерпред СТЦ, София.

Регистрацията за участие може да направите онлайн тук.

Marketing Creative Lab е партньор и на двете събития и аз лично, Борис Луканов, гарантирам за тяхното високо професионално ниво и качество !

Update! Казано под секрет, НЕ ви препоръчвам да ПРОПУСКАТЕ и PresenTHINK (на 9 ноември, в Inter Expo Center, София)! Защо ли? Разберете тук!