По-малко от седмица ни дели от едно изключително интересно събитие, на което София ще бъде домакин – Дните на Креативността, с участието на световно известния лектор и трейнър в сферата на креативното мислене Анди Грийн.

Той е и доказал себе си ПР практик, управител на английската компания GREEN communications, специализирана в консултантски дейности в сферата на Връзките с обществеността и Уеб 2.0 комуникациите. Създател и на Flexible Thinking Forum, обединяващ специалисти в сферата на креативността от цял свят с цел решаване на различни комуникационни проблеми.

Анди Грийн е автор на популярни книги, посветени на креативността и комуникациите като “Креативността в пъблик рилейшънс” (Creativity in Public Relations), “Ефективни лични комуникационни умения” (Effective Personal Communication Skills), “Да пребориш глупостта” (Overcoming Stupidity), “Подемът: твоята роля за промяната” (The Upturn: your part in its rise) и др.

Самото събитие е посветено на креативността като личностно умение, което човек развива и използва във всяка дейност от своя живот. То ще продължи 3 дни, като всеки ден ще включва специфичен модул за обучение.

Първият модул, на 22 юни, е наречен “Тур на креативността”. Анди Грийн ще сложи начало на Дните на креативността в България с лекция на тема “Чрез креативност към атрактивност: Как да използваме креативността?”.

Вторият ден ще се проведе “Майсторски клас по креативност”. Той е предназначен за специалисти в областта на рекламата, пъблик рилейшънс и маркетинг – хората, за които креативността е средство, а не цел.
Събитието ще приключи на 24 юни с Бизнес закуска с Анди Грийн, на която той ще говори пред родни бизнес лидери и мениджъри на тема “Креативността в полза на успешния лидер” и със семинар, озаглавен “Арена на креативността”. Той е най-мащабното събитие по време на Дните на креативността. На него световно известния комуникационен експерт ще провокира участниците с въпроси като “Можем ли да убием глупостта с креативност?, “Как да използваме креативността за ефективно представяне на самите себе си?” и “Колко точно са 15 минути креативност?

Ако вече се питате как може да участвате в този празник на креативното мислене и къде ще се проведат различните модули с Анди Грийн, просто се регистрирайте тук.

Организатор на Дните на креативността е Aperion Academy, а актуална информация за събитието може да получавате и във Facebook и Twitter.