Интернет Маркетинг с нулев бюджет, Eventex, Social Me Workshop 6 и Direct Marketing с Анди Оуен си струва да се посетят!

И през този месец събитията в сферата на дигиталния маркетинг и уеб бизнеса продължават . Безспорно акцентът през октомври беше Webit – най-голямата проява за този бранш, не само за България, но и за цяла Източна Европа. Определено  третото издание на Webit бе най-силното досега – като мащаби и организация и като лектори и участници, като разнообразие и баланс в темите  – за което Пламен Русев и целия му екип заслужават адмирации. Въпреки, че нямаше знаменитости от ранга на Ранд Фишкин  (който бе гост на Webit миналата година), повечето от лекциите, семинарите и дискусиите на различните сцени и панели през двата дни бяха полезни и вдъхновяващи.
От тези които успях да посетя, най-силно впечатление ми направиха презентациите на Марвин Лиао от Yahoo,  на Мат Морисън от Starcom Mediavest, на Ръс Лидстоун от Euro RSCG London, на Марк Бресел от Microsoft Advertising и разбира се, на Джилйън Мюсиг от SEOMoz .

Но имаше и една допълнителна много приятна изненада в забавната част от програмата на Webit – участието в партито на небезизвестния Shpigler the Shark. С него и с група приятели продължихме купона из софийските клубове до ранните часове на следващия ден и си прекарахме страхотно. Между другото Shpigler, чието истинско име е Лиор Рац се оказа много приятна личност и земен човек. Встрани от изявите му като шоумен, в момента ръководи видео студио, занимаващо се с продукция на branded comedy content, от време на време участва като актьор във филми и ТВ сериали, в миналото си се е занимавал с реклама и комуникации, дори за известно време е бил криейтив директор на BBDO Израел. ..Въобще много хубав и вълнуващ спомен – и от Shpigler, и от Webit.

Аз и Той – Shpigler the Shark

Сега за предстоящото :

Колегите от Web and Events ви канят на две техни събития – Интернет Маркетинг с нулев бюджет и Eventex.

Интернет Маркетинг с нулев бюджет