На 21 септември световноизвестният автор и лектор ще говори в София за Лидерството 2.0 и успеха в бизнеса и живота.

robin-sharmaРобин Шарма е сред най-харизматичните личности на нашето съвремие – световно известен писател, лайф коуч, бизнес трейнър, консултант, юрист, експерт по лидерство…Изнасял е лекции в над 60 страни, написал е повече от 10 бестселъра, преведени на десетки езици по целия свят.

Водил е обучения в компании като Microsoft, Nike, General Motors, IBM, FedEx, Unilever, Motorola, Pfizer, KPMG и много други. Имена като Паолу Коелю, Кевин Робъртс, дори Джон БонДжоуви го нареждат сред любимите им автори, оказали силно въздействие върху житейската им философия.

Въпреки традиционната българска песимистична настройка и резервираност към подобен тип семинари и обучения, мисля, че срещата с човек като Робин Шарма на живо със сигурност ще бъде полезна и ще обогати знанията и личностната увереност на всеки в своите сили и качества, ще ни вдъхне поне частица оптимизъм, от какъвто като че ли имаме особено голяма необходимост точно днес.

Робин Шарма освен това, за разлика от други подобни лектори, е изключително артистична личност и чаровен като човек. Умее да казва сериозните неща по най-увлекателния и завладяващ начин.

Най-известните книги на Робин Шарма, включително “Монахът, който продаде своето ферари” и “Лидерът, който нямаше титла” са преведени и на български. Повече информация за тях може да откриете тук.

И разбира се, не забравяйте да се регистрирате за семинара на Робин Шарма – на 21 септември, в зала 3 на НДК, София.

След незабравимия семинар на Едуард де Боно, колегите от „Проджекта” заслужават отново поздравления за това, че ще ни срещнат с още един лидер от световна класа, какъвто без съмнение е Робин Шарма.